© E-Madencilik Haber

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Etik Komisyonu Üyesi

ETKB Etik Komisyonu Üyesi  Kadir KILIÇ özgeçmişi

1986 yılında Ankara’da doğmuş olup, aslen Erzincanlıdır.

 2008 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden, daha sonra 2014 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünden mezun olmuştur. Halen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Bölümünde İngilizce yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

 Kariyerine 2009 yılında Maliye Bakanlığında Uzman Yardımcısı olarak başlamış olup, 2011 yılında yapılan sınavda başarı göstererek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı görevine atanmıştır. 

2014 yılında yapılan yeterlik sınavının akabinde Müfettiş olarak görevine devam etmektedir.

 2019 yılı Şubat ayından itibaren ise Bakanlık Teftiş Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak görevini ifa etmektedir. Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu tarafından 2015-2017 yılları arasında yürütülen “Yolsuzluğun Önlenmesi ve Etik Kültürün Pekiştirilmesi” konulu Teknik Destek Projesi kapsamında düzenlenen Etik Eğitici Programına katılarak Etik Eğiticisi Sertifikası almıştır. Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri ile Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik’in 29. Maddesine istinaden, 24.04.2019 tarihinden itibaren Bakanlığımız Etik Komisyonu Üyeliği görevini yürütmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir.
                                                                                                                                                                                                     

 Kaynak: ETKB web sayfası

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER