© E-Madencilik Haber

Alagrup ’tan Anahtar Teslim Ürün Hizmeti

Tüyap Fuar ve Kongre merkezinde bu yıl onuncusu düzenlenen Maden Türkiye fuarında, Alagrup standından şirket müdürü Berk Akcengiz ile beraberdik.

Şirketin genel operasyonlarından sorumlu olan Akcengiz, yeraltı kömür madenleri hakkında akla takılan soruları cevapladı.

Yeraltı kömür madenleri üzerine ekipman tedariği gerçekleştiren Alagrup 2011 yılından itibaren madencilik sektörü içerisinde yer almaktadır. Bu tedariklerin çoğu ithalat yöntemi ile gerçekleşse de artık yerli imalatlara da başlanılmış durumdadır. Alagrup tedarik ettiği ürünlerin yanı sıra teknik servis hizmeti de vermektedir. Müşteri memnuniyetini en ön planda tuttuklarını belirten Akcengiz, müşterilerine anahtar teslim ürün sağladıklarını belirtmektedir. 

Fuarda özellikle yer altında metal ihtiva eden eden ortamlarda çalışmaya uygun ve Atek sertifikalı olarak adlandırdığımız ürünleri ön plana çıkardıklarından söz eden Akcengiz, bahsettiği ürünler arasında yeraltı yön vericileri, aydınlatma trafoları, aydınlatma armatürleri, uzun ayak aydınlatma armatürleri, personel taki, baz izleme sistemleri olduğundan bahsetti. Akcengiz, hali hazırda tedarik ettiği ürünlerin yanı sıra yerli imal edilen ürünlerin de fuarda göz önüne sermek istediklerinden bahsetti. 

Konuşmalarında devletten talep ve beklentilerini de dile getiren Berk Akcengiz, “Özellikle imal edilen ürünlerde, malzeme tedariklerinde daha hızlı aksiyon alabilmek adına ve daha da kaliteli üretim gerçekleştirebilmek için firmalara finansal destek verilmesi, bu firmalara daha da güç sağlanması ve potansiyellerini daha verimli kullanmaları gerekmektedir. En büyük istediğimiz budur” açıklamalarında bulundu.

Berk Cengiz ile gerçekleştirdiğimiz Röportajımızı detaylıca okumak için lütfen tıklayın.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER