© E-Madencilik Haber

Amerikalı TEREX Maden Türkiye Fuarında

Terex firmasının satış direktörü ve portföy yöneticisi olan Cengiz Tahmiscioğlu, fuar alanında firma olarak öne çıkarmak istedikleri ürünleri tanıtıp, akla takılan soruları cevapladı.

Terex çatısı altında yirmiden fazla firma olduğuna değinen temsilci, bunlardan hazırlama ve sistem konusunda ekipman sağlama amaçlı olan Terex imalat borsasını fuar alanında tanıttıklarından söz etti. 

Maden ve inşaat sektöründe kullanılan taşıma makinalarını imal eden birçok kuruluşun imalat noktası olan firma, 2013 yılında kendi organizasyonunu kurdu. Asıl amaçlarının bölge ülkelerine yakın almak olduğunu söyleyen Tahmiscioğlu, daha iyi bir hizmet sağlamak amaçlı 2013 yılından beri faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.

Maden Türkiye 2022 fuarında kömür kırıcılarını ve yüksek verimliliğine sahip olan yapay eleklerini ön plana çıkarmak isteyen Terex, kendini ispatlamış ekipmanları fuar alanında ziyaretçileri ile buluşturdu.

Şu anda çoğunlukla yurtdışı ile çalışan ve yurtdışından ekipmanlar getiren firma, Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasında ihracatı kolaylaştırmak için devletten gümrük fiyatlarının düşürülmesini talep etmektedir.  

 

Cengiz Tahmiscioğlu ile gerçekleştirdiğimiz Röportajımızı detaylıca okumak için lütfen tıklayın.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER