© E-Madencilik Haber

Sakura Hi-Tech ile Maden Türkiye Fuarında söyleştik

Alman Hejatex firmasının yüksek teknolojili ürünü yapıştırıcılar, tamir dolguları ve kaplamaların uygulamaları hakkında Sakura Hi-Tech standından Selma Doğan bilgiler verdi

Madencilik sektöründe özel yönetimlere, ürünlere ihtiyaç olduğunun fark edilmesi ile kurulmuş olan Sakura Hi-Tech, yapıştırıcılar ve tamir dolguları, kaplamalar konusunda zararlı ve uçucu gazlar ihtiva etmeyen, kanserojen madde içermeyen ürünler hakkında çalışmalar yürütmektedir. Almanya Hejatex firmasının Türkiye distribütörü olduklarını belirten Doğan, ürünleri Türk sanayi piyasasına sunduklarını söyledi.

 

Zararlı madde içermeyen, parlamaz, patlamaz, uygulaması kolay olan yer altı hatları için tasarlanmış patentli ürünlerini Maden Türkiye 2022 fuarında ziyaretçileri ile buluşturmayı hedeflediklerinden bahsederken, bu ürünlerin kalifiye olmayan personel tarafından da rahatça kullanılabileceğinden söz etti.

 

Fuara KOSGEB desteği ile katıldıklarını söyleyen Selma Doğan, devletten talep ve desteklerini dile getirirken şu anlık desteklerin üretim yapan firmalar üzerinde olduğunu, üretim yapmayan firmalara da gerekli desteklerin sağlanması gerektiğine değindi.

 

Selma DOĞAN ile gerçekleştirdiğimiz Röportajımızı detaylıca okumak için lütfen tıklayın.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER