COVERİNGS 2023 Milli Katılım Başvuruları Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
COVERİNGS 2023 Milli Katılım Başvuruları Başladı
Abone ol
Bu sene 33. kez gerçekleştirilecek olan Coverings – Showcasing Tile + Stone Experience 2023 fuarının milli katılım organizasyonu İMİB Tarafından gerçekleştirilecek.

18-21 Nisan tarihlerinde Amerika’nın Orlando şehrinde, 33.’sü düzenlenen Coverings, ABD ve Kuzey Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş konferans ve sergisi olma özelliğine sahiptir. Her sene 30’dan fazla ülkeden katılımcıya ev sahipliği yapan fuar, en yenilikçi karo ve taş ürünlerini tanıtma sahnesi olarak görülüyor. 

2023 yılı için düzenlenecek olan fuarın milli katılım organizasyonunu bu yıl 21. kez İMİB (İstanbul Maden İhracatçıları Birliği) üstlendi. İçerisinde yer kirası, stant konstrüksiyonu, genel tanıtım giderleri ile teşhir ürünlerinin gidiş nakliyesini içeren katılım bedelinin bu sene için metrekare başına 1.200 USD olarak açıkladı. Katılımcılar Ticaret Bakanlığının Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesine ilişkin kararı ile Bakanlık tarafından tespit edilen bedel üzerinden 220.000 TL’ye kadar destek alabilecekler. Ayrıca fuara prestijli fuar kapsamında katılmak isteyenler için bu tutar 743.000 TL’ye kadar yükseltilebilecek.

 “Coverings – Showcasing Tile + Stone Experience 2023” fuarına İMİB organizasyonunda katılmak isteyen firmaların https://tinyurl.com/coverings23 linkinde yer alan başvuru formunu doldurmaları ve talep edilen her m² için 300 USD avans tutarını yatırması istenmektedir. 

Madenciye Elektrik Üretimi Serbest OluyorÖnceki Haber

Madenciye Elektrik Üretimi Serbest Oluyo...

ERTELENDİ... UYAK 2023 5-6-7 Haziran'da YapılacakSonraki Haber

ERTELENDİ... UYAK 2023 5-6-7 Haziran'da...