İki Defa İhale Yapılan ve Müracaat Olmayan Sahalar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
İki Defa İhale Yapılan ve Müracaat Olmayan Sahalar
Abone ol
200 Adet Maden Sahası Listesi işte burada. 270. grupta olup da İki defa ihale edilmesine rağmen müracaat edilmeyen bu maden ocakları nerede, hemen öğrenin. İşte tam liste

MAPEG tarafından ilan edilen sahaya müracaat edilmek istenmesi durumunda 20.06.2023-20.07.2023 tarihleri arasında ekinde güncel işletme ruhsat taban bedeli tutarındaki ihale istek bedelinin yatırıldığını gösterir makbuz bulunan bir dilekçenin MAPEG gelen evrak servisine veya e-MAPEG üzerinden verilmesi gerekmektedir. Dilekçede ihalesine müracaat edilen sahanın ili, erişim numarası ve müracaatçının adının/unvanının bulunması zorunludur. Aksi takdirde talep geçersiz sayılacak ve yatırılan işletme ruhsat taban bedeli tutarındaki ihale istek bedeli iade edilmeyecektir.

Dilekçe ile müracaat edilen sahalar için; Maden Sahaları İhale Yönetmeliğinin 6. maddesinde belirtilen evraklar ile ihale teminatının bulunduğu kapalı zarfın 25.07.2023 tarihinde 09:00-09:30 saatleri arasında Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Atilla Şinasi ÖZDEMİR Konferans Salonunda İhale Komisyonuna elden teslim edilecektir. Posta veya diğer yollardan yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Sahaya bir veya birden fazla müracaat olması durumunda müracaat edilen sahanın ihalesi https://www.mapeg.gov.tr/ adresinde yayımlanan ihale şartnamesinde belirtilen usul ve esaslar dahilinde 25.07.2023 tarihinde Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Atilla Şinasi ÖZDEMİR Konferans Salonunda yapılacaktır.

20.06.2023-20.07.2023 tarih aralığında ilan edilen sahalara müracaat olmaz ise söz konusu sahalar 24.07.2023 tarihi itibarı ile müracaatlara serbest hale getirilecektir.

 

   

Tüm Maden Sahalarını görmek ve indirmek için tıklayın.

19. Ulusal Kil Sempozyumu Eylül’de Eskişehir’deÖnceki Haber

19. Ulusal Kil Sempozyumu Eylül’de Eskiş...

DİYASPORSonraki Haber

DİYASPOR