İzmir’de Yeniden Marble Fair Heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
İzmir’de Yeniden Marble Fair Heyecanı
Abone ol
Doğal taş sektörünün en kapsamlı buluşmalarından bir olan Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, 28. kez İzmir’de kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ katkılarıyla 26-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Türk doğal taş sektörünün bir kez daha dünyaya açılan kapısı olmayı hedeflemektedir. Yerli ve yabancı birçok katılımcının ziyaret edeceği fuarda binlerce doğal taş çeşidi ve sektörün için makineler sergilenecek.

Merakla beklenen 28. Marble İzmir Fuarı, sektör profesyonellerini bir kez daha doğal taş ihracatı yapmaya en elverişli şehirlerden biri olan liman kenti İzmir’de ağırlayacak. 2022 yılında bini aşkın firmanın katılım sağladığı, yerli ve yabancı firmaların bulunduğu, açık ve kapalı alanlar olmak üzere 150 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuarı 145 ülkeden 78 bini aşkın kişi ziyaret etti. Her yıl büyük ilgi gören fuar için bu sene 300 bin metrekarelik alan tahsis edildi. 

Doğal taş ve mermer sektörünü İzmir’de bir araya getirecek Marble İzmir Fuarı’nı kent ekonomisine de olumlu etki sağlayacak. Katılımcılar ile yapılan görüşmeler ile Amerika ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeden katılımcı ve ziyaretçi beklenmektedir.

Marble İzmir 28. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda mermer, traverten, limestone, oniks, granit, mozaik, diyabaz, andezit, bazalt ve dekoratif doğal taş ürünlerinin yanı sıra madencilik sarf malzemeleri, fabrika ve atölye makineleri, çevre koruma geri dönüşüm ve geri kazanım sistemleri ve sektöre dair hizmet araçları da katılımcı ve ziyaretçiler ile buluşacak. 

Her geçen yıl Türkiye ekonomisinde hacmi büyüyen sektör, 28. Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ile güçlenmeye devam edecek.

Bataryada hangi mineralden ne kadar kullanılıyor?Önceki Haber

Bataryada hangi mineralden ne kadar kull...

Alagrup ’tan Anahtar Teslim Ürün HizmetiSonraki Haber

Alagrup ’tan Anahtar Teslim Ürün Hizmeti