SAES: Çeneli Kırıcıda Cıvatalı Gövdeye Geçtik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SAES: Çeneli Kırıcıda Cıvatalı Gövdeye Geçtik
Abone ol
Çeneli kırıcılar çok titreşimli makineler olduğu için kaynak kullandığımız zaman çatlamalar, kırılmalar olabiliyordu. Biz cıvatalı gövdeye geçerek bunları önlemeyi başardık 

Tüyap da düzenlenen 2022 Maden Türkiye Fuarı, SAES standında Mak.Müh. Erdem Topal, 

SAES MAKİNE olarak 1992 yılından beri maden sektörüne, agrega sektörüne taş kırma eleme üniteleri, madencilik ekipmanları, çeneli Kırıcılar, darbeli kırıcılar, taş kırma eleme ekipmanları ve konveyör sistemleri ile malzeme taşıma hizmetleri vermekte olduklarını belirtti.

Bu fuarda, madencilik ön planda olduğu için çeneli kırıcı ürünlerini getirdiklerini ve yeni sistem olarak yaptıkları paletli besleyicileri, wobbler besleyicileri daha öne çıkardıklarını söyledi. 

Fuarda teşhir ettikleri çeneli kırıcının en yeni modelleri olduğunu belirten Topal, normalde çeneli kırıcı tasarımının kaynaklı olarak yapıldığını, ancak çok titreşimli makineler oldukları için kaynak kullandıkları zaman çatlamalar, kırılmalar olabildiği için, cıvatalı gövde sistemine geçtiklerini ve bu şekilde deformasyonların ve çatlamaların önüne geçmiş olduklarını anlattı. 

Topal, bir ihracat şirketi olarak, devletten talep ve beklentilerinin en önemlisinin para gönderme ve alma konularında yaşanan sorunların giderilmesi olduğu ve daha hızlı para akışı ile daha fazla destek vermesini beklediklerini belirtti.

Erdem TOPAL ile gerçekleştirdiğimiz Röportajımızı detaylıca okumak için lütfen tıklayın.

75. Jeoloji Kurultayı 10-14 Nisan’da Ankara’daÖnceki Haber

75. Jeoloji Kurultayı 10-14 Nisan’da Ank...

MTA Buhar Metalürjisi Teknolojisi kullanacakSonraki Haber

MTA Buhar Metalürjisi Teknolojisi kullan...

Yorum Yazın